Bahasa: EN | BM |

About Us

  • Elegan
  • Bergaya
  • Eksklusif

LI ZA EMAS SDN BHD

 
01

Dengan sukacitanya kami memperkenalkan LI ZA EMAS SDN BHD. Ibu pejabat kami terletak di Kota Tinggi, Johor, Malaysia. Sejak penubuhan kami pada tahun 1984, kami kekal dengan komitmen kami untuk menawarkan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami yang dihargai. Selama bertahun-tahun, kami telah mengatasi pelbagai cabaran, termasuk krisis ekonomi global dan muncul sebagai nama yang dipercayai dalam industri.

Pada tahun 1998, menyedari potensi daerah perniagaan yang baru dibangunkan, kami merebut peluang untuk menyelaraskan diri kami dengan pusat komersial yang semakin berkembang. Sebagai sebahagian daripada usaha berterusan kami untuk berkembang, kami telah menjalani reformasi pada tahun 2004, mengembangkan perniagaan kami dan menerima pakai pandangan yang lebih profesional. Walaupun menghadapi halangan yang disebabkan oleh bencana alam, seperti banjir pada tahun 2006 dan 2007, syarikat kami menunjukkan daya tahan dan pulih dengan cepat, menekankan keazaman kami yang tidak berbelah bahagi untuk berjaya.

Kami amat berbangga dengan kakitangan kami yang berkelayakan tinggi dan menjalani program latihan tetap untuk meningkatkan pengetahuan dan kemahiran mereka dalam industri. Kakitangan kami yang berdedikasi komited untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami yang dihormati. Tambahan pula, kami memastikan bahawa penawaran produk kami sentiasa selaras dengan trend dan fesyen terkini, mengimport reka bentuk barang kemas dari seluruh dunia. Dengan menambah baik kuantiti dan kualiti produk kami, kami berusaha untuk memenuhi pelbagai cita rasa pelanggan kami yang dihargai.

 
02

Mengapa Kami Lebih Baik

Berpengalaman

Dengan pengalaman 30+ tahun, kami menawarkan barang kemas yang berkualiti tinggi kepada pelanggan.

High Experience
Commitment to Excellence

Komitmen kepada Kecemerlangan

Daripada kualiti produk kepada perkhidmatan pelanggan, kami berusaha untuk memenuhi keperluan pelanggan.

Pelbagai Pilihan

Temui reka bentuk yang direka dengan teliti yang diperoleh secara global, daripada karya klasik abadi kepada karya kontemporari.

Various Selection
Customer-Centric Approach

Pendekatan Berpusatkan Pelanggan

Kakitangan kami yang berpengetahuan menawarkan bantuan kepada pelanggan bagi memberi pengalaman membeli-belah yang tidak dapat dilupakan.

IKUTI KAMI SEKARANG